- Hivatás

Várjuk kollektívánkba

Intézményünkben munkánkat szép, jól felszerelt, nyugodt környezetben végezzük. Munkatársaink jelentős része régóta kollektívánk megbecsült tagja. Egy igazi összetartó csapatot alkotunk.

Munkánk nem csupán munka, hanem hivatás is. Azért dolgozunk, hogy az intézményben otthonra találó lakóink életét szebbé, könnyebbé, boldogabbá tegyük, melyhez a szakmai kompetenciák meglétén és a feladatok elvégzésén túl szükséges egy olyan hozzáállás is, amelyben megjelenik az idős emberekkel szembeni nagyfokú türelem, együttérzés és emberbaráti szeretet.

Kollektívánk összetétele:

A vezetésben, szociális területen, foglalkoztatásban felsőfokú szociális végzettségű munkatársak és egy asszisztens dolgozik, a mentálhigiénés ellátásban a lelkigondozó végzettséggel is rendelkező evangélikus lelkész és a mentálhigiénés asszisztens végez szolgálatot. A lakók közvetlen fizikai ellátásában ápolók, szociális gondozók és demencia gondozók vesznek részt. Intézményi működésünk tagjai továáb a konyhai, mosodai dolgozók, a takarítók és a karbantartók.

Minden szakember - szociális, egészségügyi, mentálhigiénés, gazdasági és élelmezési - külön irodában végzi a munkáját. Öltözők és zuhanyzók állnak munkatársaink rendelkezésére.

Intézményünk nagyságából adódóan időről-időre megüresedik egy-egy hely, ahová várjuk új munkatársaink jelentkezését. Abban az esetben pedog, ha épp nincs megüresedett állás, jelentkezését megőrizzük egy későbbi alkalomra.

Együtt töltött idő:

Napközben a főétkezéseket biztosítjuk munkatársaink részére és az étkezések után kávéfogyasztásra is van lehetőség. Reggeli előtt lelkészeink egyike áhitatot tart, melyen a munkatársak is részt vesznek. 

közös étkezések
közös étkezések
gyógyszerkiosztás
gyógyszerkiosztás
karbantartó munkatárs
karbantartó munkatárs
konyhai feladatok
konyhai feladatok
gyógyszerelő nővér
gyógyszerelő nővér
fejlesztő munkatárs
fejlesztő munkatárs

Üzenetküldés

Álláslehetőséggel kapcsolatos érdeklődését, jelentkezését az alábbi ürlap kitöltésével jelezheti felénk.